Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • On Cycle pakket 1

On Cycle pakket 1

  Speciaal voor bodybuilders die langdurig anabole steroïden gebruiken, is door Instant Bodybuilding het volgende pakket samengesteld...

  59,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  On Cycle pakket 1

  Het On Cycle pakket bestaat uit:

  • Hematocriet en trombocyten (klein bloedbeeld)
  • Cholesterol
  • ApoB
  • Creatinine
  • Ureum
  • Alat
  • PSA

  Voor bodybuilders die anabole steroïden gebruiken is bloedonderzoek belangrijk. 

  Wanneer je langdurig anabole steroïden gebruikt, dan heeft dit een negatief effect op verschillende bloedwaarden, zoals je cholesterol en je hematocriet. Ook kunnen je lever en je nieren schade oplopen. Het is daarom zinvol om tijdens langdurige gebruik (langer dan 12 weken) een aantal bloedwaarden te monitoren. 

  Ook wanneer je korte periodes van hoog doseren afwisselt met langere periodes van laag doseren (blast en cruise) of wanneer je aan TRT doet, is het belangrijk deze bloedwaarden periodiek te meten. Door afwijkingen in een vroeg stadium op te merken kun je problemen voorkomen. 

  Het on cycle pakket meet de dikte van je bloed door hematocriet en trombocyten te meten. Wanneer deze waarden oplopen, hetgeen vaak voorkomt bij gebruik van anabole steroïden, heb je een hogere kans op hart- en vaatziekten. Hetzelfde geldt voor cholesterol en ApoB. Met cholesterol meet de massa van cholesterol in de verschillende soorten lipoproteïnen. ApoB meet het aantal lage densiteit lipoproteïnen. Hoe meer je daarvan hebt, hoe hoger je risico op hart- en vaatziekten. 

  Met creatinine en ureum meet je de nierfunctie en met Alat krijg je een indicatie van mogelijke overbelasting van de lever. Om deze drie waarden goed te meten is het belangrijk een paar dagen voor de bloedafname niet te trainen en goed te drinken. 

  Psa is een marker voor prostaat kanker. Bij sommige mannen leidt testosteron gebruik tot een hogere kans op prostaatkanker. Om dit in een vroegtijdig stadium op te merken is Psa aan dit pakket toegevoegd. 

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • On Cycle pakket 1

   On Cycle pakket 1

   € 59,-

   Speciaal voor bodybuilders die langdurig anabole steroïden gebruiken, is door Instant Bod...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   On Cycle pakket 1

   On Cycle pakket 1

   € 59,-