Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment
€59,00
Toevoegen aan winkelwagen

On Cycle pakket 1

On Cycle pakket 1
€59,00 Incl. btw

Speciaal voor bodybuilders die langdurig anabole steroïden gebruiken, is door Instant Bodybuilding het volgende pakket samengesteld... Lees meer..

Het On Cycle pakket bestaat uit:

  • Hematocriet en trombocyten (klein bloedbeeld)
  • Cholesterol
  • ApoB
  • Creatinine
  • Ureum
  • Alat
  • PSA

Voor bodybuilders die anabole steroïden gebruiken is bloedonderzoek belangrijk. 

Wanneer je langdurig anabole steroïden gebruikt, dan heeft dit een negatief effect op verschillende bloedwaarden, zoals je cholesterol en je hematocriet. Ook kunnen je lever en je nieren schade oplopen. Het is daarom zinvol om tijdens langdurige gebruik (langer dan 12 weken) een aantal bloedwaarden te monitoren. 

Ook wanneer je korte periodes van hoog doseren afwisselt met langere periodes van laag doseren (blast en cruise) of wanneer je aan TRT doet, is het belangrijk deze bloedwaarden periodiek te meten. Door afwijkingen in een vroeg stadium op te merken kun je problemen voorkomen. 

Het on cycle pakket meet de dikte van je bloed door hematocriet en trombocyten te meten. Wanneer deze waarden oplopen, hetgeen vaak voorkomt bij gebruik van anabole steroïden, heb je een hogere kans op hart- en vaatziekten. Hetzelfde geldt voor cholesterol en ApoB. Met cholesterol meet de massa van cholesterol in de verschillende soorten lipoproteïnen. ApoB meet het aantal lage densiteit lipoproteïnen. Hoe meer je daarvan hebt, hoe hoger je risico op hart- en vaatziekten. 

Met creatinine en ureum meet je de nierfunctie en met Alat krijg je een indicatie van mogelijke overbelasting van de lever. Om deze drie waarden goed te meten is het belangrijk een paar dagen voor de bloedafname niet te trainen en goed te drinken. 

Psa is een marker voor prostaat kanker. Bij sommige mannen leidt testosteron gebruik tot een hogere kans op prostaatkanker. Om dit in een vroegtijdig stadium op te merken is Psa aan dit pakket toegevoegd. 

On Cycle pakket 1

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment