Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Intake natuurgeneeskundige microbiologie en immunologie
 • Intake natuurgeneeskundige microbiologie en immunologie

Intake natuurgeneeskundige microbiologie en immunologie

  Izak Riedijk sinds 1990 werkzaam als natuurgeneeskundige gespecialiseerd in microbiologie en immunologie. Telefonisch consult korter dan 10 minuten.

  18,15

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Intake natuurgeneeskundige microbiologie en immunologie

  Telefonisch consult korter dan 10 minuten door Izak Riedijk.

  Izak Riedijk is sinds 1990 werkzaam als natuurgeneeskundige therapeut, gespecialiseerd in microbiologie en immunologie.

  Laboratoriumdiagnostiek in al haar facetten heeft zijn grote interesse en vormt te allen tijde het uitgangspunt van zijn behandelplannen. Met name chronische darmproblematiek, multisysteem infectieziekten, auto-immuun aandoeningen en de non-toxische behandeling van kanker worden in het centrum in Beverwijk behandeld. Het centrum bevat voor Nederlandse begrippen een uniek aanbod aan complementaire therapie mogelijkheden, met name voor de behandeling van 'Chronische Borreliose' oftewel chronische Lyme.

  Naast zijn werk als natuurgeneeskundige geeft Izak internationaal training voor het laboratorium RP Sanitas Humanus in microbiologie en cellulaire stofwisseling processen, verzorgt 1 ochtend in de week spreekuur voor klanten van het lab en organiseert supervisie en intervisie bijeenkomsten op het gebied van laboratorium interpretatie en het opstellen van relevante behandelplannen. Het is zijn grote passie om het prachtige vak 'Natuurgeneeskunde' en zijn kennis te delen en daarmee het Motto van RP Sanitas Humanus ''De Gezonde Mens'' uit te dragen.

  Izak volgde internationale scholing op het gebied van natuurgeneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire voedingsleer, laboratorium diagnostiek, voeding, psychologie, biofysische geneeskunde en bijzondere technieken zoals traditionele Chinese cupping massage, Baunscheidt therapie en Dorn therapie.
   

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Intake natuurgeneeskundige microbiologie en immunologie

   Intake natuurgeneeskundige microbiologie en immunologie

   € 18,15