Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • HbA1c Diabetes - Vingerprik
 • HbA1c Diabetes - Vingerprik
 • HbA1c Diabetes - Vingerprik

HbA1c Diabetes - Vingerprik

  Suikerziekte? Diabetes de HbA1c vingerprik test ziet wat er de afgelopen maanden met uw suikergehalte aan de hand is geweest.

  Cholesterol pakket - Vingerprik + 25,00Meer lezenCholesterol speelt een belangrijke rol in het lichaam bij de opbouw van weefsels en organen en bij de aanmaak van bepaalde hormonen en galzuren. Lees meer ...Meer lezen

  Cholesterol pakket - Vingerprik + 25,00Cholesterol speelt een belangrijke rol in het lichaam bij de opbouw van weefsels en organen en bij de aanmaak van bepaalde hormonen en galzuren. Lees meer ...Sluiten

  14,-

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  HbA1c Diabetes - Vingerprik

  Deze vingerpriktest ziet wat er de afgelopen maanden met je suikergehalte aan de hand is geweest. (EDTA)  Glucose dat in het bloed circuleert, heeft de neiging zich spontaan te hechten aan hemoglobine, het zuurstoftransporteiwit in de rode bloedcellen. Is glucose eenmaal gebonden, dan laat het niet meer los. Deze verbinding wordt hemoglobine A1c (HbA1c) genoemd. De mate van glucosebinding hangt af van de hoeveelheid glucose in het bloed.  

  HbA1c biedt een betrouwbaarder bloedglucosebeeld dan een glucosemeting, omdat het gehalte HbA1c niet wordt beïnvloed door actuele veranderingen in dieet of medicatie. De levensduur van rode bloedcellen (en dus ook van hemoglobine) is 2 tot 3 maanden waardoor de HbA1c-waarde een indruk geeft van de gemiddelde glucosewaarde over de laatste paar maanden.

  Reviews

  Recent bekeken

   • HbA1c - Vingerprik

   HbA1c - Vingerprik

   € 14,-

   Suikerziekte? Diabetes de HbA1c vingerprik test ziet wat er de afgelopen maanden met uw su...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   HbA1c Diabetes - Vingerprik

   HbA1c Diabetes - Vingerprik

   € 14,-

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »