Terug

  second opinion CBR

   Bij het CBR onderzoek wordt een buisjes een jaar ingevroren bewaard om op te vragen voor een contra-expertise door een ander lab.

   0,-

   Aan verlanglijst toevoegen

   • Geen verwijzing nodig van je huisarts
   • Stel zelf je onderzoek samen
   • Prikpunten in heel Nederland

   1265 beoordelingen

   Placeholder8,9/10
   10/10

   James

   Goede klantenservice!

   10/10

   Dex Hermans

   Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

   Productomschrijving

   second opinion CBR

   Maatwerk offerte afhankelijk van de soort test(en ) en waar deze nogmaals uitgevoerd moeten worden.

   Een contra-expertise  (second opinion) bij het CBR is een medische keuring die wordt uitgevoerd door een andere medisch specialist dan degene die de oorspronkelijke medische keuring heeft uitgevoerd. Het CBR kan een contra-expertise aanvragen als er twijfels zijn over de medische geschiktheid van een bestuurder voor het rijden van een voertuig.

   Voor zo'n contra expertise kan ook het bloed of urine dat ingevroren is van een eerder onderzoek opgevraagd worden om nogmaals geanalyseerd te worden door een ander lab.

   Hiervoor worden de analyse kosten en de kosten voor de koerier voor het vervoeren van het materiaal op droogijs doorberekend worden.

   Bij een contra-expertise wordt de gezondheidstoestand van de bestuurder opnieuw beoordeeld door een andere medisch specialist. De contra-expert kan hetzelfde onderzoek uitvoeren als de oorspronkelijke keuringsarts, maar zal ook aanvullende onderzoeken kunnen uitvoeren om een volledig beeld te krijgen van de gezondheid van de bestuurder.

   De uitslag van de contra-expertise kan leiden tot een heroverweging van de beslissing van het CBR over de medische geschiktheid van de bestuurder. Als de contra-expertise uitwijst dat de bestuurder wel geschikt is om te rijden, kan het CBR de rijbevoegdheid alsnog verlenen.

   Reviews

   Recent bekeken

    • Contra-exptertise CBR

    Contra-exptertise CBR

    € 0,-

    Bij het CBR onderzoek wordt een buisjes een jaar ingevroren bewaard om op te vragen voor e...

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    second opinion CBR

    € 0,-

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »