Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Consult Femke Pelgrum verloskundige en vitaliteits- en leefstijlcoach

Consult Femke Pelgrum verloskundige en vitaliteits- en leefstijlcoach

  Fem Vitaal helpt jou graag zodat je hormonaal weer in balans komt, (vage) klachten verdwijnen en je meer energie krijgt.

  35,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Consult Femke Pelgrum verloskundige en vitaliteits- en leefstijlcoach

  Femke Pelgrum is verloskundige en vitaliteits- en leefstijlcoach.

  In haar praktijk Fem-vitaal begeleidt ze vrouwen met diverse hormonale klachten naar een gezonde leefstijl. Maar een consult met een zwangere blijft nog steeds het leukst en meest bijzonder!
  Als verloskundige heeft ze veel vrouwen begeleid in deze bijzondere fase van hun leven; zwanger zijn en moeder worden. Toch ontbrak er voor haar gevoel een stuk. Basisadviezen m.b.t. voeding- en leefstijl gaf ze altijd al, maar er is meer wat vrouwen in deze belangrijke fase in hun leven moet kunnen helpen. Ze zag in haar praktijk steeds meer zwangeren met overgewicht, PCOS, verstoorde bloedsuikers, vermoeidheid en andere (vage) klachten. Ze startten regelmatig uitgeput aan het moederschap; een uitdagende fase in hun leven.

  "Met de inzichten die ik opgedaan heb tijdens diverse studies, waaronder de Master OERsterk gezondheidscoachopleiding, heb ik mijn kennis enorm vergroot. Er is wel degelijk een oplossing voor deze klachten en daar help ik vrouwen graag mee! Kijkend naar wat goed gaat en wat beter kan, in kleine stappen, streven we ernaar dat je gezond(er) zwanger kunt zijn én het beste meegeeft aan jouw ongeboren baby. Immers de gezondheid van nieuw leven begint al voor de geboorte! Daarnaast is het natuurlijk zo; als jij weet wat een gezonde voeding- en leefstijl is, kun je dit ook meegeven aan jouw kinderen" aldus Femke.

  Tijdens een consult bespreekt Femke de resultaten van jouw onderzoek en legt ze je uit wat goede vervolgstappen zouden kunnen zijn. Wens je hierin verdere begeleiding, dan doet ze dat graag live in Eibergen of live online, wat jouw voorkeur heeft!
  • Heb je een kinderwens?
  • Ben je zwanger?
  • Of net bevallen?
  Femke helpt jou graag zodat je hormonaal weer in balans komt, (vage) klachten verdwijnen en met meer energie van deze bijzondere fase in jouw leven kunt genieten!

  In dit telefonisch consult geeft een behandelaar in maximaal 15 minuten uitleg over je onderzoek en enkele praktische handvatten. Wil je een langer consult? Dan ben je van harte welkom in de praktijk

  Let op:
  Bij het bestellen van een consult ga je akkoord gaat dat wij de uitslag delen met de consultant. Dit zodat hij/zij zich kan voorbereiden op het gesprek.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Consult verloskundige

   Consult verloskundige

   € 35,-

   Fem Vitaal helpt jou graag zodat je hormonaal weer in balans komt, (vage) klachten verdwi...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Consult Femke Pelgrum verloskundige en vitaliteits- en leefstijlcoach

   Consult Femke Pelgrum verloskundige en vitaliteits- en leefstijlcoach

   € 35,-