Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  CEA tumormarker

   Carcino-embryonaal antigeen (CEA) is een eiwit in het bloed. Verhoogde CEA-waarden kunnen wijzen op kanker maar ook andere oorzaken hebben. Het wordt vaak gebruikt als tumor-marker voor monitoring na kankerbehandeling. Het is niet specifiek voor één type

   25,-

   + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
   Bekijk de video voor meer informatie

   Toelichting

   Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

   De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

   Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

   Aan verlanglijst toevoegen

   • Geen verwijzing nodig van je huisarts
   • Stel zelf je onderzoek samen
   • Prikpunten in heel Nederland

   1853 beoordelingen

   Placeholder8,9/10
   10/10

   Monique

   Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

   10/10

   Denise

   Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

   Productomschrijving

   CEA tumormarker

   Tumormarkers zijn stoffen, meestal eiwitten, die het lichaam maakt als reactie op kanker of die door de kanker zelf gemaakt worden. 

   Wil je dit bevestigen bij de opmerkingen tijdens de bestelling: "Ik ben voldoende voorgelicht en  accepteer de mogelijkheid dat geestelijk belastende resultaten kunnen worden gevonden. Ik zal deze uitslag zelf met mijn behandelend arts bespreken t.w.: (naam van je behandelaar).”

   Sommige tumormarkers horen bij één soort kanker, andere komen voor bij meerdere soorten. Deze stoffen bewijzen niet dat er een tumor zit: we vinden ze ook bij andere ziektes en zelfs bij gezonde mensen. De uitslag alleen zegt dus niet alles. Tumormarkers kunnen ons helpen een diagnose te stellen, maar alleen in combinatie met ander onderzoek. De stoffen zeggen een ziekenhuis vooral veel over het verloop van de ziekte.

   Op deze site lees je welke tumormarkers bij de verschillende soorten kankers bepaald kunnen worden.

   CEA wordt gebruikt voor de diagnose en follow-up van gastro-intestinaal carcinoom, en de diagnose van levertumoren.

   Deze test is alleen mogelijk met verwijzing van een arts, om bijvoorbeeld tijdens de vakantie, tijdens een behandeling, jouw bloedwaarden te monitoren.

   Je gaat akkoord met het verzenden van de resultaten naar Bloedwaardentest en accepteert de mogelijkheid dat geestelijk belastende resultaten kunnen worden gevonden.

   Wij kunnen slechts de testen uitvoeren en je de gemeten waarden doorgeven. Voor verdere interpretatie van deze testen dien je jezelf tot een medisch specialist te wenden.

   Lees meerLees minder

   Reviews

   Recent bekeken

    • CEA

    CEA

    € 25,-

    Carcino-embryonaal antigeen (CEA) is een eiwit in het bloed. Verhoogde CEA-waarden kunnen ...

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    CEA tumormarker

    € 25,-