Terug

 • Telefonisch consult dokter Sabine Fonderson
 • Telefonisch consult dokter Sabine Fonderson

Telefonisch consult dokter Sabine Fonderson

  Met dit telefonisch consult van maximaal 15 minuten neemt Sabine Fonderson of een van haar collega artsen uitgebreid de tijd om je labuitslagen toe te lichten.

  € 24,99

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  Telefonisch consult dokter Sabine Fonderson

  Hallo, mijn naam is Sabine. Ik ben een arts met een brede ervaring, met kindergeneeskunde, spoedeisende geneeskunde en huisartsgeneeskunde. 

  Hello, My name is Sabine. I am a doctor with a wide range of experience particularly paediatric emergency medicine and family medicine. I can also consult with you in Englisch of  French.

  "Ik vind het belangrijk dat clienten vertrouwen hebben en zich veilig voelen bij de informatie die ze krijgen. Als arts ga ik uit van een holistisch mensbeeld. Ik geloof in de evolutie van telemedicine en dat er veel mogelijkheden zijn om dit te integreren in de dagelijkse praktijk van artsen", aldus dr. Fonderson.

  Sabine Fonderson studeerde medicijnen aan de Universiteit Leiden, deed haar master aan de universiteit van Edinburgh en is momenteel bezig met promotieonderzoek aan het Erasmus MC. Zij bezit een Nederlandse big-registratie.

  Na de bestelling van dit consult ontvangt u een link om een telefonisch consult in te boeken in haar agenda. Dit kan ook in  het weekend. 

  Je kunt dit consult gebruiken voor:

  1. Advies voor dat u een onderzoek bestelt; welke testen zijn voor uw klachten het meest geschikt?
  2. Het bespreken en toelichten van uw labuitslagen en medisch advies.
  3. Bemiddeling en uitleg richting uw eigen huisarts.

  Wil je bij "opmerkingen" tijdens de bestelling vermelden dat je akkoord gaat dat wij jouw uitslag delen met dokter Fonderson? Dan kan zij zich voorbereiden voordat zij je gaat bellen om jouw resultaten te bespreken.

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(2)

  • AS Door Afaf Salem - 08-06-2020 10:37

   5 / 5

   I got the test results quickly, great explanation for the test result & excellent health and laboratory recommendations from Dr. Sabine Fonderson. Thank you so much .

  • AS Door Afaf Salem - 08-06-2020 01:05

   5 / 5

   I got the test results quickly, Great explanation for the test result & excellent health and laboratory recommendations from Dr. Sabine Fonderson. Thank you so much .

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Telefonisch consult dokter Sabine Fonderson

   Telefonisch consult dokter Sabine Fonderson

   € 24,99

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »