Terug

 • Telefonisch consult dokter Smits

Telefonisch consult dokter Smits

  Met dit telefonisch consult van maximaal 10 minuten neemt Gaël Smits de tijd om je labuitslagen toe te lichten. Hij kijkt integraal naar je problematiek, zowel medisch als op het gebied van lifestyle.

  € 34,50

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  Telefonisch consult dokter Smits

  Mijn naam is Gaël Smits en ik ben arts sinds 1998. Mijn oorspronkelijke specialisatie is spoedeisende geneeskunde.

  De afgelopen jaren groeide mijn interesse voor een meer integratieve aanpak van ziekte en gezondheid.

  Ik volgde de opleiding Plant-based nutrition aan de eCornell university en ben gecertificeerd Integratieve health practitioner.

  In het telefonisch consult (10min) geef ik uitleg over jou uitslagen van de laboratoriumtest. Voor een uitgebreidere begeleiding naar optimale gezondheid bied ik ook online coaching aan. Daarin kijken we niet alleen naar optimale laboratoriumuitslagen, maar coach ik onder andere over de juiste voeding, supplementen en lichaamsbeweging."

  Je kunt dit consult gebruiken voor:

  1. Advies voor dat u een onderzoek bestelt; welke testen zijn voor uw klachten het meest geschikt?
  2. Het bespreken en toelichten van uw labuitslagen en medisch advies.
  3. Bemiddeling en uitleg richting uw eigen huisarts.

  Wil je bij "opmerkingen" tijdens de bestelling vermelden dat je akkoord gaat dat wij jouw uitslag delen met dokter Smits? Dan kan hij zich voorbereiden voordat zij je gaat bellen om jouw resultaten te bespreken.

  dokter Smits is geregisteerd onder BIG-nummer: 79049124701

  Wat is een integratieve arts?

  Een integratieve arts is een medische professional die verschillende benaderingen combineert om de gezondheid van een patiënt te verbeteren. Integratieve geneeskunde combineert conventionele geneeskunde met alternatieve therapieën en holistische geneeskunde om de fysieke, emotionele, sociale, spirituele en mentale gezondheid van een patiënt te behandelen.

  Een integratieve arts kan een uitgebreide beoordeling uitvoeren van de medische geschiedenis, symptomen en levensstijl van de patiënt, en verschillende diagnostische en behandelingsmethoden gebruiken om een holistisch beeld van de gezondheid van de patiënt te krijgen. Dit kan onder meer het gebruik van conventionele geneeskunde, complementaire en alternatieve therapieën, voeding, levensstijlveranderingen, stressmanagement en emotionele ondersteuning omvatten.

  Het doel van integratieve geneeskunde is om de beste behandelingsopties voor de individuele patiënt te vinden, met als doel de gezondheid en het welzijn te verbeteren en ziekte te voorkomen.

  Reviews

  Recent bekeken

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Telefonisch consult dokter Smits

   Telefonisch consult dokter Smits

   € 34,50

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »