Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Tacrolimus bloedonderzoek

Tacrolimus bloedonderzoek

  Tacrolimus (FK506) (LC-MS/MS) EDTA-bloed

  79,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Tacrolimus bloedonderzoek

  Tacrolimus Advagraf FK506 Prograf Tacrolimus (EDTA bloed)
  Immuunsuppressie medicatiespiegel.

  Voor extra tussentijdse metingen tijdens uw behandeling.

  Bloedafname direct voordat medicatie opnieuw wordt ingenomen

  Tacrolimus is een immunosuppressivum en wordt onder andere toegepast ter profylaxe van afstoting van allogene transplantaten van de nier (volwassenen), het hart, de longen, het stamceltransplantaat en de lever, en voor de behandeling van afstoting van allogene transplantaten van de lever, nier en hart na eerdere behandeling met andere immunosuppressiva.  regelmatige controles van bloedspiegel is van essentiele belang wegens het nauwe therapeutische breedte( boven en onder bepaalde bloedspiegel kan het toxisch zijn of juist niet werken).

  De dosering dient mede op geleide van de bloedconcentraties aangepast te worden aan de individuele conditie van de patiënt.

  je moet  tacrolimus meestal levenslang gebruiken. Voor het getransplanteerde orgaan is het belangrijk dat je geen dosis mist. Merk je  dat  dat niet altijd lukt? Praat erover met je arts.
  Je kunt last krijgen van trillende handen, hoofdpijn, slapeloosheid, duizeligheid, maag- en darmklachten. Je kunt vaker een infectie krijgen. Meld het bij he arts als je koorts, keelpijn of griep hebt.
  Je arts zal je  bloed regelmatig controleren op eventuele bijwerkingen, maar mocht je vaker een meting willen doen dan kun je deze test bestellen.
  Tacrolimus heeft wisselwerkingen met andere middelen. Laat uw apotheker daarom controleren of je tacrolimus veilig kunt gebruiken met je andere medicijnen, ook medicijnen die je  zonder recept hebt gekocht.

     Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Tacrolimus bloedonderzoek

   Tacrolimus bloedonderzoek

   € 79,-