Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Verzending Medische Post PostNL

Niet bij extreem warm weer insturen en op warme dagen afgeven op een PostNl service punt, niet in de brievenbus deponeren. Bloed bij vroege afname op dag van verzending in de koelkast bewaren.

Let op niet via Track & Trace aanbieden op het POSTNL service punt. De mensen op het servicepunt weten dit niet, maar dit vertraagt de routing van de medische post, het moet gewoon als brievenbuspost aangeboden worden. Door de verpakking volgt de zending automatisch een speciale route, die veel sneller naar het lab gaat.

 

Medische Post is een zeer betrouwbare manier van verzenden die door vele medische instanties in Nederland gebruikt wordt. Door de door ons aangeleverde voorgefrankeerde envelop wordt het direct na posten in de gewone oranje brievenbus "Medische Post".

De route gaat dan heel anders dan de gewone post, net zoals bijvoorbeeld rouwpost ook een andere route volgt.  

Als de envelop geadresseerd is aan Valkenburg, dan is dat een post punt waar de hele dag koeriers op en neer rijden naar het lab in Mönchengladbach, voor een snelle verwerking van de monsters.

Bij extreme weersomstandigheden gelieve de monsters niet in de oranje brievenbussen te doen maar ze bij een PostNL servicepunt voor brievenbuspost af te geven, dan zal de extreme temperatuur geen invloed hebben op de monsters. 

Medische post

Kies altijd voor een PostNL-punt waar je brieven of kaarten kunt versturen. Een punt waar je alleen pakjes kunt versturen, met een track & trace-code, voldoet niet voor de medische post.

Zoek hier de PostNL locatie waar ze brieven versturen bij u in de buurt herkenbaar aan dit logo:

Dus zonder track & trace code, gewoon als brief, wordt het automatisch medische post, door de door ons aangeleverde verpakking.

 

In het weekend en op feestdagen doe je je medische post in de speciale brievenbus voor medisch materiaal. Deze worden ook op zondag geleegd. In de PostNL locatiewijzer zie je waar je deze brievenbussen vindt. Filter op ‘Brief posten’ en kies voor ‘Medisch’. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box