Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Methionine in Urine

Methionine in Urine

  Het meten van methionine in de urine kan helpen bij het beoordelen van de hoeveelheid methionine die door het lichaam wordt uitgescheiden en kan dit informatie opleveren over de stofwisseling van methionine en eventuele afwijkingen of problemen in verband

  97,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Methionine in Urine

  Methionine in urine (gemeten waarde)

  Materiaal 5 ml spontane urine

  Een test voor methionine in urine kan nuttig zijn om bepaalde aandoeningen of metabole problemen te identificeren. Methionine is een essentieel aminozuur dat betrokken is bij verschillende biochemische processen in het lichaam.

  Hier zijn enkele redenen waarom deze test kan worden uitgevoerd:

  Diagnose van aminozuurmetabolisme-aandoeningen: Een verhoogd niveau van methionine in de urine kan wijzen op een stoornis in het metabolisme van aminozuren, zoals cystathioninurie, homocystinurie, of methioninurie. Deze aandoeningen zijn vaak erfelijk en leiden tot abnormaal hoge niveaus van methionine in het lichaam.

  Monitoren van leverziekten: Een verhoogd niveau van methionine in de urine kan in verband worden gebracht met leverziekten, omdat de lever betrokken is bij de regulatie van aminozuren, waaronder methionine.

  Monitoring van behandelingen: Voor patiënten die al gediagnosticeerd zijn met aminozuurmetabolisme-aandoeningen, kan de test worden gebruikt om de effectiviteit van behandelingen en dieetinterventies te controleren.

  Voedingsbeoordeling: In sommige gevallen kan de test worden gebruikt om te beoordelen of de voeding voldoende methionine bevat. Een tekort aan methionine in de voeding kan leiden tot gezondheidsproblemen.

  Methionine in urine is meestal gericht is op specifieke medische situaties, deze test wordt niet routinematig uitgevoerd bij gezonde personen. Als je denkt dat je een reden hebt om deze test te laten uitvoeren, bespreek dit dan met een arts. Een arts kan bepalen of de test geschikt is op basis van je symptomen, medische geschiedenis en familiegeschiedenis, en kan de juiste stappen nemen voor de evaluatie en diagnose van mogelijke aandoeningen.


  meetmethode: Vloeistofchromatografie-massaspectrometrie (LCMS)

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Gerelateerde producten

  Recent bekeken

   • Methionin uit Urin

   Methionin uit Urin

   € 97,-

   Het meten van methionine in de urine kan helpen bij het beoordelen van de hoeveelheid meth...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Methionine in Urine

   Methionine in Urine

   € 97,-