Terug

 • IgE Inhalatiemix 42 allergenen RP
 • IgE Inhalatiemix 42 allergenen RP

IgE Inhalatiemix 42 allergenen RP

  IgE Inhalatie-allergenen 42 inhalatie-allergenen (9 pools)

  97,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  IgE Inhalatiemix 42 allergenen RP

  In de slijmvliezen van het lichaam speelt de aangeleerde afweer een essentiële rol in de herkenning, signalering en activatie van allergenen en pathogenen. Deze aangeleerde immuunrespons kennen we als (s)IgA.

  Over de IgE Inhalatiescreening

  Deze Bloedtest test op 42 soorten allergieën waar je door inademing last van krijgt.

  Wanneer de blootstelling aan allergenen hoger is dan de capaciteit om deze in de slijmvliezen te signaleren en elimineren, treedt een immuunrespons op in het bloed; de IgG-respons. Duurt de verhoogde blootstelling voort, dan zal uiteindelijk ook deze immuunrespons falen en ontstaan IgE-gemedieerde reacties, ofwel een allergie.

  In de IgE Inhalatiescreening wordt getest op 9 verschillende groepen (pools) met op elkaar lijkende inhalatie-allergenen. Het betreft boompollen van vroeg- en laatbloeiende boomsoorten, huidschilfers van gedomesticeerde dieren, vroegbloeiende en laatbloeiende grassoorten, huisstofproducerende organismen, knaagdieren, pluimvee en huisschimmels.

  De volgende 42 inhalatie-allergenen worden onderzocht:

  els, hazelnoot, populier, boswilg, iep, esdoorn, berk, beuk, eik, walnoot, hond, paard, rund, kat, kropaar, doddengras, veldbeemdgras, raaigras, beemdlangbloem, raaigras, rogge, reukgras, riet, gestreepte witbol, Dermatoph. farinae, Dermatoph. fteronyssinus, huisstof, kakkerlak, hamster, konijn, muis, cavia, rat, eend, gans, kip, kalkoen, Alter. alternata, Asper. fumigatus, Candida albicans, Clado. herbarum, Penni. notatum.

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   IgE Inhalatiemix 42 allergenen RP

   IgE Inhalatiemix 42 allergenen RP

   € 97,-

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »