Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Grip op Parkinson Bloedonderzoek Basis

Grip op Parkinson Bloedonderzoek Basis

  Met het Grip op Parkinson-programma wordt de aandacht gericht op de lichaamsfuncties die verstoord zijn. Door deze te herstellen, kunnen de klachten voor een groot deel verminderen. Speciaal voor dit programma werd dit bloedonderzoek samengesteld:

  Hersenmineralen + 129,00Meer lezenMineralen die invloed hebben op het functioneren van de hersenen. Naast je vitamines is het ook belangrijk om mineralen op peil te houden.Meer lezen

  Hersenmineralen + 129,00Mineralen die invloed hebben op het functioneren van de hersenen. Naast je vitamines is het ook belangrijk om mineralen op peil te houden.Sluiten

  Consult Grip op Parkinson + 75,00Meer lezenGeertje heeft zich gespecialiseerd in de neurologie en dan met name Parkinson. Zij heeft het programma Grip op Parkinson ontwikkeld dat volledig digitaal kan worden doorlopen.Meer lezen

  Consult Grip op Parkinson + 75,00Geertje heeft zich gespecialiseerd in de neurologie en dan met name Parkinson. Zij heeft het programma Grip op Parkinson ontwikkeld dat volledig digitaal kan worden doorlopen.Sluiten

  287,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Grip op Parkinson Bloedonderzoek Basis

  Grip op Parkinson Basis programma

  (WP29) (2x EDTA) WP29 (S,S,EB,NAF)

  aparte testkit voor Glutathion (GSHG, GSHF, EB)

  Glutathion staat op apart labformulier en apart buisje als versie b, mogen wel in dezelfde envelop verstuurd worden. 

  Gelieve voor deze test 4 dagen voor afnemen van het bloed te stoppen met eventueel gebruik van suppletie. Ook moet je nuchter zijn voor de bloedafname.

  Dit bloedonderzoek is onderdeel van het Grip op Parkinson programma (WP29). Dit programma duurt een half jaar. Je doorloopt 5 modules volledig digitaal. Je wordt door het programma heen geleid via een prikkelarm portaal op slimvitaal.nl. Op dit portaal kan je allerlei praktische hulpmiddelen, tips en achtergrondinformatie vinden en je vragen stellen aan je Parkinson coach. Bij het doorlopen van iedere module krijg je uitleg en instructies in de vorm van video's, checklists, etc.

  Op basis van de uitslagen van dit bloedonderzoek en een aantal vragenlijsten krijg je een persoonlijk advies ,waarin je stap voor stap steeds meer gaat doen om de onderliggende oorzaken van Parkinson te bestrijden. De adviezen gaan vooral over voeding, bewegen en prikkels om de weerbaarheid van je lichaam te verbeteren. Ook dit wordt ondersteund door een digicursus.

  Parkinson is een stofwisselingsziekte ontstaan uit een veelvoud van oorzaken. Een belangrijk onderdeel is de onvoldoende opname van belangrijke voedingstoffen. In alle gevallen is daarom suppletie nodig om de tekorten van bepaalde noodzakelijke stoffen (vitamines, mineralen, etc.) aan te vullen. Op basis van de hierboven genoemde analyse krijg je een persoonlijk advies welke suppletie jij nodig hebt.

  Er is ook een uitgebreider bloedonderzoek mogelijk, waarbij ook de waardes van hersenmineralen worden gemeten. De hersenmineralen zijn bij de meeste volwassenen een aandachtspunt en bij Parkinson mensen zou een eventueel tekort een makkelijke winst van bepaalde problemen kunnen geven.

  Lees hier mee over het Grip op Parkinson programma: parkinson-wat.nu.

  Basispakket Bloedmeetwaardes “Grip op Parkinson”

  Vetten:

  • Totaal cholesterol
  • HDL
  • LDL
  • Triglycerides

  Glucose huishouding:

  • Glucose
  • Insuline
  • Homa-IR

  Vitamines:

  • Vitamine  D (25-oh)
  • Methylmalonzuur (functioneel B12 tekort) uit bloed
  • Foliumzuur (serum) 
  • Vitamine B6
  • Homocysteïne

  Overig:

  Aanvullend kun u ook dit pakket toevoegen: hersenmineralen

  Glutathion is de belangrijkste vrije radicalen vanger in elke cel en met name ook in de hersencellen.
  Vrije radicalen zijn afvalstoffen die normaal gesproken door het lichaam zelf verwijderd worden, maar dan moet er wel voldoende werkzame glutathion aanwezig zijn.
  Als er sprake is van teveel vrije radicalen in de cel zal de cel vervroegd afsterven
  Om de werkzame hoeveelheid glutathion te weten dient de verhouding tussen het werkzame glutathion en het geoxideerd glutathion bepaald te worden.
  De zogenoemde ratio GSH:GSSG geeft de echte status van het werkzame glutathion weer.
  Bij vrijwel al mijn klanten is die verhouding te laag of zelfs omgedraaid. (Dan is er meer geoxideerd- dan werkzaam glutathion aanwezig)

  Mensen met Parkinson hebben een verstoorde ontgiftingscapaciteit ten aanzien van het verwijderen van vrije radicalen uit de (hersen)cel.
  Met de juiste voeding en bijpassende suppletie kan dit in 3 maanden tijd enorm verbeterd worden.
  Klanten van Grip op Parkinson merken nadat ze 3 maanden bezig zijn met het GoP dat ze zich langzamerhand meer energiek gaan voelen.
  Een hogere glutathion status speelt daar een rol in.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Grip op Parkinson Basis

   Grip op Parkinson Basis

   € 287,-

   Met het Grip op Parkinson-programma wordt de aandacht gericht op de lichaamsfuncties die ...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Grip op Parkinson Bloedonderzoek Basis

   Grip op Parkinson Bloedonderzoek Basis

   € 287,-