Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Drugsscreening alleen urine prive zonder THC

Drugsscreening alleen urine prive zonder THC

  Een drugs-vrije-zone? Met deze drugsscreening uit urine en bloed worden verschillende stoffen getest. Ben jij drugsvrij? Vraag vandaag nog de test aan.

  THC-COOH uit bloed Prive + 87,00Meer lezenDe afgifte van cannabis in vetweefsel aan bloed blijft 2 tot 7 dagen meetbaar
  Omdat de afgifte van cannabis vanuit het vetweefsel naar het bloed zo langzaam gaat, blijft cannabis nog zo lang aantoonbaar. Hoe vaker je blowd, hoe langer het aantoonbaar bl
  Meer lezen

  THC-COOH uit bloed Prive + 87,00De afgifte van cannabis in vetweefsel aan bloed blijft 2 tot 7 dagen meetbaar
  Omdat de afgifte van cannabis vanuit het vetweefsel naar het bloed zo langzaam gaat, blijft cannabis nog zo lang aantoonbaar. Hoe vaker je blowd, hoe langer het aantoonbaar bl
  Sluiten

  afname post met identificatie controle + 20,00Meer lezenAls u een bewijs nodig heeft voor verzekering of keuring dan is het onderzoek alleen geldig als controle heeft plaatsgevonden bij de afname.Meer lezen

  afname post met identificatie controle + 20,00Als u een bewijs nodig heeft voor verzekering of keuring dan is het onderzoek alleen geldig als controle heeft plaatsgevonden bij de afname.Sluiten

  169,-

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Drugsscreening alleen urine prive zonder THC

  Drugscreening (immunologisch) (GC-MS kwalitatief) urine 

  De volgende stoffen worden getest bij dit bloed- en urineonderzoek naar drugs :

  • Amfetamines urine
  • Cocaine
  • Methadon
  • Methadon metaboliet
  • Opiaten/heroine
  • 6 monoacetylmorphine
  • Benzodiapines
  • GHB
  • Creatinine

  THC-COOH-wordt niet getest, hiervoor moet een bloedonderzoek gedaan worden.

  Bij een positieve screening (immunologie) wordt er standaard een confirmatietest (chromatograafmassaspectrometer) verricht voor de desbetreffende stof. De kosten hiervan bedragen 97 euro per stuk. Als je deze test bestelt geef je vooraf akkoord. Je ontvangt de uitslag niet voordat de betaling van de doortest betaald is.

  Bij de urinescreening wordt standaard de creatinine waarde bepaald teneinde de betrouwbaarheid van het monster te testen.

  Vreemd genoeg zijn er geen geaccepteerde referentiewaarden voor creatinine in urine. Recent heeft de Nederlandse expertgroep drugsanalyses (bestaande uit LJ Mostert, RJM Niesink, EJM Pennings, DRA Uges, JP Weijers-Everhard, FA de Wolff, RA de Zeeuw, PGM Zweipfenning en ACG Egberts), zich ook gebogen over de vraag wat de afkapwaarde voor creatinine in urine bij drugsonderzoek zou moeten zijn. Na bestudering van alle beschikbare gegevens hebben zij besloten te adviseren 2 mmol/l als minimumwaarde te accepteren. Bij een waarde lager dan 2 mmol/l en een negatieve uitslag voor drugs moet gerapporteerd worden dat het betreffende monster geen informatieve waarde heeft voor het betreffende drugsonderzoek. Bij een positieve uitslag kan die vanzelfsprekend gewoon gebruikt worden.

  Iemand kan niet zomaar gestraft worden op basis van een creatinine gehalte < 2 mmol/l. Daarvoor is de specificiteit van deze afkapwaarde niet voldoende. Het is van belang te adviseren ochtendurine af te nemen. In de praktijk is dit echter lang niet altijd haalbaar.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Drugsscreening alleen urine Prive

   Drugsscreening alleen urine Prive

   € 169,-

   Een drugs-vrije-zone? Met deze drugsscreening uit urine en bloed worden verschillende stof...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Drugsscreening alleen urine prive zonder THC

   Drugsscreening alleen urine prive zonder THC

   € 169,-