Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • 6 belangrijke biomarkers
 • 6 belangrijke biomarkers

6 belangrijke biomarkers

  129,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  6 belangrijke biomarkers

  Hoe is het met jouw lichaam gesteld? Test 6 belangrijke biomarkers uit bloed of urine om erachter de komen.

  Bloedonderzoek bestaande uit:

  • Vitamine D (25-OH)
  • HbA1c
  • ApoB
  • hs-CRP( High Sensitive)
  • Magnesium Intracellulair
  • TSH

  Als het om de controle van je gezondheid gaat, zijn er een aantal biomarkers die een completer beeld geven van je lichaam dan het standaard onderzoek.
  Deze markers zijn niet altijd voor de hand liggend, maar zijn van onschatbare waarde als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen. Deze biomarkers zijn:

  1. Vitamine D

  Ongeveer 70% van de gehele bevolking heeft een te laag vitamine D-gehalte en de meeste beseffen dit niet eens. Er is nog veel onbekend over vitamine D, maar onderzoek heeft uitgewezen dat een laag vitamine D-gehalte in verband staat met gezondheidsklachten zoals: zwakke botten, prostaatkanker, ontstekingen, hartklachten, dementie, hoge bloeddruk en depressie. Een aantal factoren, zoals je dagelijkse dosis zonlicht en jouw opname efficiëntie van vitamine D, zorgen ervoor dat een bepaalde doelgroep een hoog risico heeft vitamine D te kort, ofwel vitamine D-deficiëntie. De enige manier om hierachter te komen, is door je vitamine D-gehalte te meten door middel van bloedonderzoek

  2. HbA1c

  HbA1c wordt tegenwoordig gezien als een van de beste indicators voor beginnende diabetes. HbA1c geeft je gemiddelde suikerspiegel van de laatste paar maanden weer. Dit geeft een beter beeld dan alleen glucose, dat slechts een momentopname geeft.

  3. ApoB

  Apolipoproteine B is een stofje dat aan LDL-cholesterol verbonden is. Het heeft een soort ankerfunctie wanneer LDL zich hecht aan de wand van de aderen (dit is slecht). Recentelijk is ontdekt dat dit zelfs een betere indicator is voor hart- en vaatziekten dan LDL (of alle andere testen).

  4. hs-CRP

  High-sensitivity C-reactive protein, ofwel hs-CRP, meet ontstekingen - de reactie van het lichaam op interne schade - in het lichaam. Er is een link tussen hoge ontstekingswaarden en vele chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, dementie en kanker. Door je ontstekingswaarde te verlagen, loop je minder risico op deze ziektes. Er zijn een aantal manieren om je ontstekingswaarde te meten, maar hs-CRP is momenteel de beste manier die bekend is.

  5. Magnesium Intracellulair

  56% van de bevolking heeft een magnesium deficiëntie, een mineraal dat vele belangrijke rollen speelt, waaronder het voorkomen van hartklachten en diabetes, het reguleren van bloeddruk, onderhouden van gezonde cholesterolwaarden. Het is ook essentieel voor gezonde cel functies. Magnesium is een onderdeel van chlorofyl, het groene pigment dat in planten zit. Groene groentes zijn daarom rijk aan magnesium. De meeste mensen eten alleen voedsel dat rijk is aan energie, maar te weinig microvoedingsstoffen bevat. Geconserveerd voedsel zoals suiker, frisdrank en zelfs vlees veroorzaken de problemen, want de grootste oorzaak van een magnesium tekort is te weinig groene groentes.

  6. Thyroid-stimulerend hormoon (TSH)

  Schildklierfuncties kunnen je gezondheid maken of breken. Meer dan 10% van de Nederlanders krijgt vroeg of laat een schildklieraandoening. Hiervan heeft 60% het niet eens door. De schildklier zorgt ervoor dat het lichaam niet beschadigd door stress en ziektes. Daarnaast is het ook nog de grootste katalysator voor het omzetten van energie, spiergroei en een helder en scherp brein. Een slechtwerkende schildklier verstoort de spiergroei en kan er voor zorgen dat je sporttraining geen effect meer heeft. Dit komt omdat het lichaam geen vet kan verbranden omdat de schildklier te traag werkt.
   

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(1)

  • GV Door GEERT VAN DEN BERGHE - 27-05-2021 23:16

   5 / 5

   Top-informatie

  Combinatie deals

  Geniet van deze geweldige kortingsdeals

  6 belangrijke Biomarkers met Medische checkup algemeen + gratis B12

  • Medische Check-up Algemeen
  • Vitamine B12
  • Normaal:€ 237,-
  • Je bespaart: (13% Korting)€ 29,-
  • Totaalbedrag:€ 208,-

  Tip!

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   6 belangrijke biomarkers

   6 belangrijke biomarkers

   € 129,-

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »