Terug

 • 25 stuks SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test
 • 25 stuks SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

25 stuks SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

  Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  UITVERKOCHT
  Is iemand van de afdeling positief getest op Corona? Dan is het mogelijk om ook de rest van de afdeling te testen, zodat verdere verspreiding van het virus voorkomen kan worden. Afname uitsluitend door medisch bevoegde medewerker

  € 395,- € 192,39

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  25 stuks SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

  UITVERKOCHT

  25 stuks Roche Covid-19 SNELTEST antigen

  25 stuks SARS-CoV-2 SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test via diepe neuswat door gecertificeerde professional van Bloedwaardentest.

  Inclusief COVID-19 beschermende pakken, maskers en scherm.

  Deze testen zijn nog zonder afname kosten. Deze testen zijn niet los verkrijgbaar, maar uitsluitend inclusief afname op afroep door zorgprofessional van Bloedwaardentest op locatie naar keuze.

  Op 29 oktober 2020 is de Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test gevalideerd door RIVM

  Na de WHO-validatie is de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test van Roche Diagnostics in opdracht van het RIVM uiterst positief geëvalueerd en voldoet daarmee aan de criteria voor gebruik in onder andere GGD-teststraten. De validatie is uitgevoerd door Erasmus MC.

  In de rapportage ‘Status validatie SARS-CoV-2 Antigeen sneltesten’ van 26 oktober jl. presenteert het RIVM de evaluatie van verschillende antigeen sneltesten. De resultaten van de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test van Roche Diagnostics zijn uiterst positief. De antigeen sneltest van Roche Diagnostics is al gevalideerd door de World Health Organization (WHO) en heeft sinds de lancering eind september een CE-markering.

  De Roche SARS-coV-2 Rapid Test kan worden gebruikt bij mensen waarbij een vermoeden bestaat op en COVID-19 infectie. Deze test kan in korte tijd (binnen 15-30 minuten) aangeven of iemand besmet is. Wat deze test bijzonder maakt is de razendsnelle uitslag omdat het afgenomen monster niet naar een laboratorium hoeft te worden gestuurd maar ter plekke door onze professionals geanalyseerd kan worden.

  Zolang de voorraad strekt.

  Bestel snel uw box met testen dan kunt u op afroep gebruik maken van onze afname dienst.

  Kosten afname door zorgprofessional per medewerker:

  • Voorrijkosten en beschermende kleding €90,- 
  • Kosten per kilometer €0,38 
  • Afname kosten per medewerker €60,-  bestaande uit:
   • registratie
   • invullen en afnemen vragenlijst
   • vooronderzoek neuskanaal door medisch bevoegde en bekwame medewerker
   • afname diepe neuswat door medisch bevoegde en bekwame medewerker
   • uitvoer en analyse  van de sneltest (15 tot 30 minuten)
   • nabespreking, toelichting uitslag
   • melding aan GGD bij positieve uitslag.

  Hoe snel en wanneer?

  Meestal kunnen wij, als u voor 11.00 uur aanmeldt, de volgende dag ter plaatse zijn op de locatie van uw keuze. (aparte afgesloten ruimte is nodig)

  Eerder testen is niet verstandig, het virus is goed detecteerbaar wanneer iemand COVID symptomen heeft met de beste betrouwbaarheid 3 dagen na symptoomontwikkeling tot 5 dagen. 

  Hoe werkt het?

  Een bedrijf of organisatie kan deze test bestellen zolang de voorraad strekt. Daarna kunnen de testen op afroep afgenomen worden.

  De test dient afgenomen te worden door een zorgprofessional van Bloedwaardentest. Vraag een maatwerk offerte en advies aan via e-mail [email protected]

  Deze sneltest heeft een gevoeligheid van 96,52% en een specificiteit van 99,68%, gebaseerd op 426 monsters van twee onafhankelijke studiecentra.

  Met een SARS-CoV-2 antigeentest wordt de aanwezigheid van het SARS-CoV-2 virus gedetecteerd uit een deel van de swabmonsters van de bovenste luchtwegen door middel van het identificeren van een stukje DNA dat door het virus wordt gedragen. Met de test wordt een lopende infectie tijdens de acute fase van COVID-19 vastgesteld, terwijl het virus nog in grote hoeveelheden in de ademhalingswegen aanwezig is.

  Met deze antigen test kan snel een onderscheid gemaakt worden tussen mensen die wel besmet zijn en niet besmet zijn met het  SARS-CoV-2-virus.  Er zijn echter enkele beperkingen waarmee u rekening moet houden. Volgens de FDA zijn virus-antigentests over het algemeen minder gevoelig dan RT-PCR-tests die worden gebruikt bij laboratoriumdiagnostiek, maar ze zijn wel aanzienlijk goedkoper.

  Wat is een antigeen test?
  Een antigeentest detecteert eiwitten die een onderdeel  zijn van een ziekteverwekker als Covid-19 en zijn dus zeer specifiek zijn voor die ziekteverwekker. In dit geval geeft de test een  "ja / nee" op de aanwezigheid van de ziekteverwekker in het afgenomen neusmonster. Als het antigeen in voldoende concentraties in het monster aanwezig is, zal het zich binden aan specifieke antilichamen en is er een signaal zichtbaar op de teststrip, Dit resultaat is meestal  binnen 15 minuten zichtbaar.
  In het algemeen hebben antigeentests een hoge specificiteit, maar ze zijn niet zo gevoelig als een PCR test. Om de mogelijke afname van de gevoeligheid van een antigeentest te compenseren, moeten negatieve resultaten daarom samen met aanvullende patiëntgegevens worden geanalyseerd, zoals COVID-19-blootstelling, symptomen, en eventueel aanvullende testresultaten, bijvoorbeeld een PCR test.

  Wij nemen daarom ook altijd een vragenlijst af en adviseren zo nodig een vervolgonderzoek.

  Voor wie is deze test bedoeld?

  Deze test is ervoor bedoeld om antigeen afkomstig van het SARS-CoV-2 virus te detecteren bij personen van wie wordt vermoed dat ze COVID-19 hebben. Dit product is strikt bedoeld voor professioneel gebruik in een laboratorium en in een Point of Care setting. 

  De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test maakt snelle besluitvorming mogelijk, bijv. of een patiënt in quarantaine gehouden moet worden, waardoor het risico op verdere verspreiding verkleint. De test is bedoeld voor gebruik in Point of Care settings voor zowel symptomatische als asymptomatische personen. De test kan doorgaans binnen 15 minuten zorgverleners ondersteunen bij het identificeren van een SARS-CoV-2 infectie bij vermoedelijke dragers van het virus.1 Bovendien dient het als een waardevolle initiële screeningstest voor personen die zijn blootgesteld aan SARS-CoV-2 geïnfecteerde patiënten of uit een hoog risico-omgeving komen of voor individuen die risico lopen op blootstelling, zoals medewerkers in de gezondheidszorg.

  De test heeft een sensitiviteit van 96,52% en een specificiteit van 99,68% (gebaseerd op 426 monsters van twee onafhankelijke studiecentra).* 

  De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test kan op iedere locatie, dicht bij de patiënt, door professionele zorgverleners worden uitgevoerd, dus het gebruik van laboratoriumsystemen is hierbij niet nodig. Dit is zeer praktisch indien het uitvoeren van een laboratoriumtest niet mogelijk is en wanneer tijdige beslissingen nodig zijn. De test zal helpen om besmette personen snel te identificeren en zorgt zowel voor beter patiëntenmanagement als voor een effectiever gebruik van zorgmiddelen.

  Wat te doen bij een positieve test?
  Bij een positieve uitslag wordt er door ons een melding gemaakt bij de GGD. Wij zijn hierbij genoodzaakt uw gegevens zoals naam, geboortedatum en Burgerservicenummer te delen met de GGD. Het verdere proces zoals contactonderzoek zal overgenomen worden door de GGD. Er wordt door ons strikt geadviseerd in quarantaine te gaan, in ieder geval voor een periode van 10 dagen. Zoals eerder aangegeven kan een PCR aanvullend op deze test worden aangevraagd om de diagnose te kunnen bevestigen.

  De test is negatief, wat dan?
  Een negatieve test betekent dat er geen virus is aangetroffen. Je  hoeft niet in zelfisolatie en kunt daarom je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Het betekent echter niet dat je niet besmet bent als je opnieuw verdachte symptomen ontwikkelt. Het is raadzaam om bij klachten zoals; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) de test te herhalen en tot die tijd in zelfisolatie te gaan.

  zie voor meer informatie https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/ziekte

  Reviews

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   25 stuks SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

   25 stuks SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

   € 395,- € 192,39

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »