Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment

WORLD TEAM UP

Sporters op weg naar de top hebben vaak een uitdaging om alles te financieren en om de juiste voorzieningen te regelen. Slechts een enkeling slaagt erin om met een topsportstatus te verwerven om vervolgens in aanmerking te komen voor voorzieningen. Na de sportcarrière vallen veel sporters in het “zwarte” gat. Zich niet, of te laat realiserend dat er ook een maatschappelijke carrière is na het sporten.

Na een analyse kwam Frans van de Ven tot de conclusie dat voordat de sporter bij het NOC-NSF, de status heeft als “topsporter”, en dus vanaf die tijd in aanmerking komt voor de voorzieningen, er voor de sporter het nodige geregeld dient worden. De voorzieningen worden bereikbaar in een coöperatieve samenwerking waar professionals en sporters samen komen.

Het topsportmodel adviseert en begeleid teams en individuele sporters tijdens en na hun carrière. Het adviseren gebeurt door een adviesraad die bestaat uit professionals met individuele specialisaties. De adviesraad is een onderdeel van de coöperatie waar de topsporters en adviesraad een lidmaatschap bij hebben.

Voor het programma zijn de volgende laboratoriumonderzoeken beschikbaar voor een optimale monitoring en begeleiding:

Lees meer
Lees minder
Sale

InsideTracker Ultimate

Door deze bloedwaarden in je Insidetracker dashboard in je voeren krijg je persoonlijke informatie voor het aanpassen van je voeding, levensstijl en suggesties voor supplementen om je gezondheid te optimaliseren, volgens wetenschappelijk bewezen formules.
€589,00 €295,00
Sale

DNA-Expert Performance

€495,00 €347,00

31 voedingsmiddelen Wat mag ik eten?

Bij deze pre-screening worden 31 voedingsmiddelen in kaart gebracht.
€125,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment