Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment

testen magnesium tekort

Magnesiumshop.nl

Wat we op de site al uitlegde, is dat er door een normaal bloedonderzoek geen juist beeld wordt weergegeven van een eventueel magnesiumtekort. Het probleem is dat de resultaten van het onderzoek alleen aantonen hoeveel magnesium aanwezig is in je bloed en niet in de rest van je lichaam. In je bloed zit namelijk maar een beetje magnesium (1% van het totaal) en je lichaam doet er alles aan om dat op peil te houden. Is er te weinig magnesium in je bloed? Dan haalt je lichaam dat meteen uit de rest van je lichaam waar het mineraal zich voornamelijk bevindt, zoals in je cellen, beenvlies, kraakbeen en het skelet.

Het frappante is dat deze meet methode juíst wordt gebruikt door de reguliere geneeskunde! De huisarts zal deze methode toepassen zodra hiernaar wordt gevraagd, alleen zal het nooit de werkelijke magnesiumwaarde op celniveau laten zien en dat is dus verkeerd meten!

Wil je zeker weten of er sprake is van een magnesiumtekort, dan is het verstandig om een intracellulaire meting te doen. Voor een intracellulair onderzoek worden de bloedcellen verwijderd uit het waterige gedeelte van het bloed. Wanneer gestold bloed wordt afgedraaid (centrifuge) heet dit gedeelte het serum. Met dit overgebleven serum kan er gemeten worden wat je magnesiumwaarden zijn op celniveau.

Altijd al willen weten hoe jouw lichaam ervoor staat? Doe dan nu de magnesium intracellulair test en krijg een nauwkeurig beeld van jouw magnesiumwaarden.

Hoe werkt het:

Hoe_werkt_Bloedwaardentest.nl

 

  1. Schaf de test aan (€39,00) en kies voor prikken bij een prikpost (€19,90)
  2. Bel 0251-714 614 met het afsprakenbureau voor de dichtstbijzijnde prikpost
  3. Ontvang de aanvraag door de brievenbus en bezoek de aangegeven prikpost
  4. Wacht voor de uitslag dat binnen het afgesproken termijn wordt verzonden naar je huisardres
  5. Verbeter je magnesiumwaarden
Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment