Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment

Instituut Vitae

Janine Oskam van Instituut Vitae

In de jaren voordat ze opgebrand raakte, kreeg Janine Oskam langzamerhand steeds meer klachten. Ze had last van migraine, slapeloosheid, darmklachten, gewrichtspijn, vergeetachtigheid, angststoornissen, een slechter wordend geheugen en hartkloppingen. Als ze met deze klachten naar de huisarts ging vertelde hij haar steevast dat er niets met haar aan de hand was. Nou, zo voelde het niet.

Ze is toen gaan zoeken naar een oplossing voor haar klachten. Hierbij ontdekte ze dat je met het veranderen van je leefstijl ervoor kunt zorgen dat je je gezondheid blijvend verbetert. Door de juiste voeding, voldoende beweging en een betere mindset, kan ook jij je leven veranderen. Eet de voeding die past bij je lichaam, beweeg regelmatig op een manier die bij jou past en kies ervoor om minder stress toe te laten in je leven. 

Deze nieuwe manier van leven geeft je weer volop energie. Janine is ook weer superfit en zijn al haar klachten zijn verdwenen. 

Zij wil graag de dingen die ze geleerd heeft met je delen. Ze ziet dagelijks mensen die klachten hebben die met het veranderen van hun leefstijl kunnen verdwijnen. En op een heel eenvoudige manier.  Instituut Vitae heeft daarvoor de "Maatwerk Methode" ontwikkeld. Sommige behandelingen gaan efficiënter als Janine sommige biomarkers in kaart heeft gebracht. Hiervoor stelde zij de volgende testen samen:

Lees meer
Lees minder

Vitae-Bloedonderzoek basis

Wil jij ook, snel en eenvoudig, Energiek en Fit worden én b..
€97,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment