Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment
€1.825,00 €995,00
In winkelwagen

DNA-Expert Totaal

DNA-Expert Totaal
€1.825,00 €995,00 Incl. btw
Stapelkorting: Deze cominatietest bestaat uit:
-iGene Paspoort, met uw risico op ziektes die u met lifestyle kunt verminderen,  farmacogenetica uw medicijn gevoeligheid en de ruwe dataset*.
-DNA-Expert voeding voor de vertaling van uw genen naar welke voeding goed voor u is en met welke voeding en vitamines  u ziektes kunt voorkomen waar u aanleg voor heeft.
-DNA-Expert gewicht voor de vertaling van uw genen met welke voeding u uw gewicht kunt beheersen. Dti gelt voor aankomen, maar meestal wordt dit gebruikt om af te vallen.
-DNA-Expert performance voor de vertaling van uw genen naar met welke voeding u de beste presties kunt leveren. Topsporters weten hierdoor het verschil te maken, maar iedereen wordt hier fitter van.

De rapportage van iGene vindt plaats via een app iGene paspoort genaamd. Het is mogelijk om de ruwe dataset in excel formaat te downloaden.
De rapportage van de overige uitslagen  gaat via de mail, of kan in boekvorm ontvangen worden.
Een voorbeeld rapportage met wetenschappelijke onderbouwing ziet u hier (304 paginas) 
inclusief de overzichtelijke voedingslijst met wat u wel en niet mag eten volgens uw eigen genen.

*De ruwe dataset is compatibel met 23andMe en zou bruikbaar moeten zijn in services waarvoor dergelijke invoer vereist is. Het bestand bevat onbewerkte genotype-gegevens, inclusief gegevens die niet worden gebruikt in iGene-rapporten. Deze gegevens hebben een algemene kwaliteitsbeoordeling ondergaan, maar slechts een deel van de markeringen is individueel gevalideerd op nauwkeurigheid. Als zodanig zijn deze gegevens alleen geschikt voor onderzoek, educatief en informatiegebruik en niet voor medisch of ander gebruik.

 window.Trengo = window.Trengo || {}window.Trengo.key = ZhCsXggLStvKTzh(function(d, script, t) { t = Math.floor(new Date().getTime() / 60000) script = d.createElement(script) script.type = text/javascript script.async = true script.src = https://cdn.widget.trengo.eu/widget.js?t=+t d.getElementsByTagName(head)[0].appendChild(script)}(document))
DNA-Expert Totaal

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment