Terug

 • Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

  De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

  63,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

  Chlamydia, Gonorroe en trichomonas laboratorium zelftest
   
  Thuis anoniem en betrouwbaar testen op SOA? Dat is mogelijk! De SOA-testen van Soapoli-online voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Deze testen kun je zelf thuis afnemen en worden anoniem onderzocht in ons laboratorium.

  Hoe wordt de test afgenomen?

  Als je een chlamydia, gonorroe en trichomonas test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelftestpakket van Soapoli-online kun je op eenvoudige wijze zelf chlamydia, gonorroe en trichomonas middels het opvangen van urine laten testen.

  Met behulp van youtube instructies en de bijgeleverde instructie kun je stap voor stap eenvoudig en snel je afnames doen.
     Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op chlamydia, gonorroe en trichomonas onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd.

  Uitslag 
  Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal.

  Wat als de test positief blijkt te zijn?
  Je krijgt van ons jouw uitslag te horen. Je kunt ervoor kiezen je te laten behandelen bij jouw huisarts, GGD of via Soapoli-online.

  Wanneer testen?
  De wachttijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat er betrouwbaar getest kan worden. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Chlamydia en gonorroe hebben een wachttijd van 14 dagen, trichomonas een wachttijd van 21 dagen.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

   Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

   € 63,95

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »