Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment
€59,99 €56,95
In winkelwagen

Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas PCR SOA SWAB

€59,99 €56,95 Incl. btw
Chlamydia, Gonorroe en trichomonas laboratorium zelftest
 
Thuis anoniem en betrouwbaar testen op SOA? Dat is mogelijk! De SOA-testen van Soapoli-online voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Alle SOA testen worden onderzocht in STAR MDC een CCKL gecertificeerd laboratorium. Het team achter Soapoli-online bestaat uit twee BIG geregistreerde verpleegkundigen en twee dermatologen van de poli dermatologie gevestigd in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.
Deze testen kunt u zelf thuis af nemen en worden anoniem onderzocht in ons laboratorium.

Hoe wordt de test afgenomen?
Deze chlamydia, gonorroe  en trichomonas test neemt u af door middel van het opvangen van urine (dit geldt alleen voor mannen) of door middel van een uitstrijk van de vagina. Trichomonas van de keel of anus strijken is niet zinvol.   
De test zit in een blanco brievenbusbox die u via de post ontvangt. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die u stap voor stap uitlegt hoe de test afgenomen moet worden. Zodra de test binnen is bij het laboratorium is de gemiddelde wachttijd 3 werkdagen voordat u de uitslag kunt verwachten. Tijdens het activeren van de test kunt u aangeven of u de uitslag via de mail of in een telefonisch contact wilt ontvangen.

Wat als de test positief blijkt te zijn?
U krijgt van ons uw uitslag te horen. U kunt ervoor kiezen u te laten behandelen bij uw huisarts, GGD of via Soapoli-online.

Wanneer testen?
De wachttijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat er betrouwbaar getest kan worden. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Chlamydia en gonorroe hebben een wachttijd van 14 dagen, trichomonas een wachttijd van 21 dagen.

SOA test Advies nodig?
Soapoli-online heeft een digitale SOA testwijzer ontwikkeld (op basis van NHG standaard) om u te helpen met wat u moet testen. N.a.v. het risico wat u gelopen heeft komt u tot een SOA testadvies.
 
Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas PCR SOA SWAB

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment