Terug

SOA's (21)

De meeste seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) zijn gemakkelijk te genezen. Je kunt echter een SOA hebben zonder dat je het merkt.Lees meer

Filters

  • Herpes IgG

  Herpes IgG

  Dit onderzoek geeft informatie of er een oude infectie (langer dan 6 maanden geleden besmet) aanwezig is en of dit type 1 koortslip , of type 2 genitale herpes is.

  € 59,-

  € 59,-

  • Chlamydia trachomatis-IgG Antistoffen

  Chlamydia trachomatis-IgG Antistoffen

  Chlamydia trachomatis is de meest vóórkomende seksueel overdraagbare aandoening in Nederland. In 70% van de gevallen merk je er niets van. Voor Nederland wordt het aantal paren met vruchtbaarheidsproblemen ten gevolge van een Chlamydia-infectie geschat o

  € 35,-

  € 35,-

 • € 15,-

  • HIV infectie

  HIV infectie

  € 29,-

  € 29,-

  • Hepatitis A

  Hepatitis A

  € 29,-

  € 29,-

  • Hepatitis B

  Hepatitis B

  € 25,-

  € 25,-

  • antistoffen tegen HTLV-I/II

  antistoffen tegen HTLV-I/II

  HTLV type-1 is endemisch in het Caribisch gebied, Afrika en in het zuiden van Japan.
  In Nederland worden infecties met HTLV-1 voornamelijk aangetroffen bij mensen uit
  Suriname, de Nederlandse Antillen en soms ook bij intraveneuze-druggebruikers. Het
  vi

  € 39,-

  € 39,-

 • € 79,50

  • Chlamydia en Gonorroe SOA (man) Urine

  Chlamydia en Gonorroe SOA (man) Urine

  De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

  € 46,95

  € 46,95

  • Hepatitis C

  Hepatitis C

  € 39,-

  € 39,-

  • Chlamydia en Gonorroe SOA (man/vrouw) Keel

  Chlamydia en Gonorroe SOA (man/vrouw) Keel

  De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

  € 46,95

  € 46,95

 • € 19,50

SOA's

De meeste seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) zijn gemakkelijk te genezen. Je kunt echter een SOA hebben zonder dat je het merkt. Je kunt dan ook zonder het te weten een SOA overdragen aan je (seks)partner.

Over SOA's

In Nederland lopen ongeveer 100.000 mensen jaarlijks een SOA op door onveilige seks. Een SOA kan ernstige gevolgen hebben als de ziekte niet tijdig wordt behandeld. 
Onveilig vrijen, is de belangrijkste oorzaak van het oplopen van een SOA. Onveilig vrijen is meer dan penetratie zonder condoom. Wrijfcontact met de slijmvliezen van de vagina of anus kunnen ook leiden tot het overdragen van een SOA. Ook orale seks is niet zonder risico.

SOA’s zoals HIV, hepatitis en syfilis zijn ook overdraagbaar via bloed. Dat kan al gebeuren bij een onhygiënisch aangebrachte tatoeage of piercing.

Een SOA is niet direct zichtbaar bij onderzoek. Afhankelijk van de aandoeningen kan het 10 dagen (chlamydia) tot zes weken (syfilis) duren.

Welke test(en) kun je het beste bestellen? Bloedwaardentest heeft een samenwerking met de Soapoli-online voor gratis en anoniem advies.

telefoonnummer Soapoli-online: 085-3031599

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »