Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Bijna de helft van de mensen reageert overgevoelig op bepaalde voedingsmiddelen die men eet. De effecten zijn vaak niet levensbedreigend, maar de symptomen kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven.
Heb je klachten of symptomen die gewoon niet weg gaan? Dan kan een voedselintolerantie de oorzaak zijn. Dit wordt ook wel een vertraagde voedselallergie genoemd.
Voedselovergevoeligheid blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen.
Maar hiervoor is nu een oplossing: De "Wat mag ik eten" voedselintolerantietest. Met deze testen kun je ontdekken of je een voedselintolerantie hebt, die de oorzaak zou kunnen zijn van je klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselintolerantietest de IgG-antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Als uitslag ontvang je een persoonlijk voedingsprofiel.
Met dit unieke concept betaal je nooit te veel, je ontvangt altijd een uniek advies voor vervolgtesten die als aanvulling op de door jou gekozen test zinvol zijn.
Naast de uitslag ontvang je een persoonlijk advies voor vervolgtesten, naar aanleiding van jouw resultaten.
De voordelen als je kiest voor een voedingsintolerantie- of allergiescreening van RP:
De symptomen van voedselallergie zijn
Meest voorkomend:
Acute-allergische reacties:
Overige symptomen:
In de RPSH testen worden totaal IgG (1,2,3,4) gemeten. IgG en IgG4 worden apart gerapporteerd.
Naar aanleiding van je uitslag krijg je een persoonlijk advies van de laborant op welke soorten antistoffen en op welke soorten voedingsmiddelen het verstandig is om door te testen.
De mogelijke vervolg testen n.a.v. de pre-screening vind je hier
Je hoeft voor dit onderzoek niet nuchter te zijn.
Sommige immunosuppressors (afweeronderdrukkende medicijnen) kunnen een IgG immuunrespons remmen.